Cylex Tudakozó Silver Díj
Szolgáltatásaink:


Tisztelt Látogató!

Előfordult már Önnel, hogy valamit meg szeretett volna valósítani, amihez esetleg szakember szükséges és ettől elbizonytalanodott, és ismerőseit megkérdezve csak rosszabb lett a helyzet? (Az ajtó nyikorog, a bútor szétesik, a számla végösszege jóval magasabb, mint amiben megállapodtak). Ennek több oka van: szakmai, emberi, anyagi, de legfontosabb a vállalkozóval való megfelelő kapcsolatteremtés, amely kölcsönös. Ennek célja, hogy belelásson, mit nyújt a vállalkozó, mit kaphat Ön, ezután eldöntheti, hiteles személy az, akire rá szeretné bízni a kívánt munkát.

Én szánok Önre annyi időt, hogy képet kapjon rólam, a megfelelő személyt kereste fel, és ha megkérdezik, nem negatív tapasztalat jut eszébe az asztalosról, hanem az elérhetőségem.

Cégünk irányelveket tűzött ki maga elé: Megbízhatóság, Pontosság, Szakmai hozzáértés. Én mindent megteszek kollégáimmal, hogy irányelveinknek és Önnek maradéktalanul megfeleljünk, úgy, mint munkáink is.


Hogy mit nyĂşjtunk?

Ügyfeleink rendelkezésére állunk szinte minden faipari, asztalosipari termék legyártásában, megvalósításában. Termékpalettánkat magánlakások-, irodák-, üzlethelyiségek- és vendéglátóegységek berendezései alkotják.

Díjmentes szolgáltatásunk a helyszíni felmérés, tervezés, árajánlat készítés. Az adott ár tartalmazza a házhozszállítás, beépítés, összeszerelés költségeit, valamint minden esetben legalább egy év teljes körű garanciát.

Széles alapanyag kínálattal, magas minőségi elvárásoknak megfelelve teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

  • Fa nyĂ­lászárĂłk kĂ­vánt fafajtábĂłl lakásterve szerint kerĂĽlhetnek legyártásra.
  • BĂştorainkat laminált, festett Ă©s tömörfa alapanyagbĂłl, a moderntĹ‘l a rusztikus stĂ­lusig igĂ©nye szerint valĂłsĂ­tjuk meg.
  • KĂ©rĂ©sĂ©re konyhai kĂ©szĂĽlĂ©keket is beszerzĂĽnk, beĂ©pĂ­tjĂĽk Ă©s beĂĽzemeljĂĽk tĹ‘lĂĽnk rendelt bĂştorához.
  • KĂĽlönleges kĂ©rĂ©sĂ©nek is eleget teszĂĽnk: ĂłlomĂĽveg, gránit- vagy márvány munkalap, kovácsoltvas korlát, ĂĽlĹ‘garnitĂşra. Ezen munkákhoz megfelelĹ‘ szakemberekkel állunk kapcsolatban.

Remélem, felkeltettem érdeklődését! Kérem, tekintse meg a galériát.

Elérhetőségem a kapcsolat címszó alatt található.
Hívjon most, és kérjen ajánlatot!Köszönöm eddigi megtisztelő figyelmét:
Lepsényi György az asztalosmester

Vissza